Pionilive

Tervetuloa uudistuneeseen kauppaamme!

Nopea toimitus!

Tervetuloa Pionien Kotiin

Olemme pioneihin erikoistunut taimisto Taivassalossa. Vuosittain osittain vaihtuvassa valikoimassamme on noin 150 pionia.

Olemme myös mainio kesäretkikohde; vierailu meillä kannattaa ajoittaa pionien kukinnan aikaan. Meiltä löydät myös amppeleita, kesäkukkia, yrttejä, rajoitetusti muita perennoja yms.

Lue lisää »

Pionien Koti

KEVÄT ON TÄÄLLÄ

TEE TILAUS – NOPEA TOIMITUS

Päivitetty 15.5.

Olemme saaneet kaikki tammikuusta lähtien kertyneet ennakkotilaukset lähtemään. Tästä eteen päin on nopea toimitus! Rajoitteena on toimimisemme maaseudulla. Täältä lähtee päivässä vain yksi linja-auto, johon voimme paketteja lastata. Tällä hetkellä auto lähtee aamulla klo 9. Edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä tulleita tilauksia saamme lähtemään seuraavan aamun bussissa mahdollisimman paljon.

Olemme Helsingissä Hyötykasviyhdistyksen Tiistai-teema illassa 9.6. Tuomme sinne tilauksesi rahtikuluitta. Tilatessa valitse nouto ja mainitse Annala.

Kasvihuoneemme on täynnä kaikkea kivaa ja kaunista; kesäkukkia, amppeleita, yrttejä jne. Parempia istutusilmoja tässä vähän vielä odotellaan.

 

Päivitetty 6.5.

Helsingin Hyötykasviyhdistyksen kanssa järjestämme Pionipäivän Annalassa 9.6. Terveys edellä, turvavälit huomioiden. Ei luentoa, pienimuotoista pop-up pionien myyntiä ja ennakkovarausten noutomahdolllista. Tiistai-teema Pionit  Helsinki Hyötykasviyhdistys, Annala

 

Pionien Kodin oma perinteinen Pioniviikonloppu venytetään tänä kesänä koko viikon kestäväksi, jotta paikalla on vähemmän ihmisiä yhdellä kertaa.  Emme järjestä pop-up kahvilaa, pöytiä ja penkkejä laitamme kuitenkin runsaasti esille. Tervetuloa piknikille pionien pariin.

 

24.4. Vilinää ja vilskettä. Kevätmessuit jäivät väliin, mutta verkkokaupaan on nyt lisätty virtuaalinen messuosasto. Tänä keväänä taas todistetaan, että Suomi on pitkä maa. Pääkaupunkiseudun puutarhakeskuksiin olisi pioneja saanut toimittaa jo viime viikolla, pohjoisessa taas on yli metri lunta. Tukkukuormia kootaan ja ensimmäiset tukkutoimitukset on ensi viikolla.

Matkahuollon paketteja alamme lähettämään toukokuun alussa.

Kaikki pionit on siirretty kylmävarastosta ulos. Lämmin kevät on ollut ilo, tähän mennessä ei ole tarvinnut nähdä vaivaa harsoilla yöpakkasilta suojaamisessa. Ulos tuomisen jälkeen kun ei ole ollut kovia pakkasia.

Kasvihuoneella on hyvä vaihe. Pelargoniat ja useat muut kesäkukat ovat viittä vaille valmiina. Amppeleissa on jo pienesti kukkia.

Turvallisuudesta ei tingitä. Kasvihuoneella mahtuu ostoksille ilman lähikontaktia. Kasvien autoon kantopalvelu pelaa aina. Kortilla voi maksaa etänä alle 50 euron ostokset ja kassalla on käsidesiä saatavana.

Oma Pioniviikonloppumme saa miettimään. Seuraamme ohjeistusta. Tämän hetken ajatuksena on se, että venytämme Pioniviikonlopun kestämään koko viikon ajan.  Näin vähennetäisiin paikalla yhdellä hetkellä olevien ihmisten määrää. Kahvitusta emme järjestä, pöytiä ja penkkejämme kuitenkin on runsaasti. Ota omat eväät mukaan ja tule piknikille pionien pariin. Kehittelemme ohjelmaa koko viikolle; pionien istutusnäytöksiä, kokemuksia suosituimmista kesäkukista jne.

 

Tätä kirjoittaessa tammikuun 23. päivänä herättiin poikkeukselliseen pikkupakkaseen, maakin on hieman valkoinen. Paljoa ei tänä ”talvena” olla kylmästä saatu nauttia. Pionit kuitenkin…

Lue lisää »

Haluamme lisätä pionien tunnettuvuutta ja omalta osaltamme selventää joitain pionien kasvattamiseen liittyviä myyttejä.

Täältä löydät runsaasti pioneja käsitteleviä artikkeleja, kuvia ja videoita.

Pionejamme voitte löytää myös lukuisilta jälleenmyyjiltä – Jälleenmyyjät kartalla »

Olemme sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa.

Tietoa pioneista