Tilaus- ja sopimusehdot

Päivitetty 3/6/2024 – voimassa toistaiseksi

Yleiset ehdot

Hyväksymällä nämä ehdot, ostaja antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
Emme luovuta yhteystietojanne muille tahoille, käytämme niitä ainoastaan tilauksenne toimittamiseen ja asiakassuhteen hoitoon.

Myytävät pionit

Kaikki normaalisti sivuillamme myytävät pionit ovat puutarhallamme Taivassalossa sijaitsevia käsinistutettuja astiataimia.

Vuosittainen valikoima on ensin ennakkomyynnissä talvikauden ajan. Keväällä ja kesällä myymme samoja pioneja taimistollamme, tapahtumissa ja verkossa nopeilla toimituksilla.

Vain erikseen ilmoitetuissa tilanteissa myymme paljasjuurisia pioneja (juurakoita).
Mikäli myytävät pionit olisivat juurakoita, ilmoitettaisiin siitä tässä tekstissä.

Toimitusehdot – Suomi

Pionien toimitus

Toimitus valintanne mukaan joko lähimpään tai haluamaanne Matkahuollon toimi- tai noutopisteeseen tai kotiovelle alla olevan hinnaston mukaisesti.

Toimituskulu sisältää pionien pakkauskulut materiaaleineen sekä toimituksen.
Kaikki yli 200 € tilaukset rahtivapaasti noutopisteeseen.

Lähetämme toimituksesta uuden sähköpostiviestin, kun viemme tilauksenne pakkaamoon.
Matkahuolto ilmoittaa, kun tilaus on noudettavissa tai sopii kanssanne kotijakelusta. (Tietoa Kotijakelusta)

Kauden 2024 toimitushinnasto – Muutokset mahdollisia

TOIMITUSTAPAHinta ( Matkahuollon noutopiste / Kotijakelu)
Kevättoimitus / Talvikauden ennakkotilaukset22 € / 29 €
Lisäys aiempaan talvikauden 2024 tilaukseen*0 €
Nouto Taivassalosta viikon sisään **0 €
Nouto ilmoitetusta tapahtumasta ***0 €
Kesätoimitus**** 1.6. – 31.8.202427 € / 34 €
Syystoimitus**** 1.9.2024 –12 € / 19 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

* Mikäli haluat tehdä lisäyksiä tilaukseesi talvikauden mittaan, ei sinun tarvitse maksaa rahtikuluja kuin yhdestä tilauksesta. HUOM! Kerro tilauksen lisätietoihin aiemman tilauksesi tilausnumero tai siihen liitetyt yhteystiedot, jotta yhdistämme varmasti oikeat tilaukset. Jos lisätilauksen myötä rahtivapauden raja ylittyy tai sinulla on muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse ( pioni@pioni.fi )

** Mikäli valitset noudon Taivassalosta, tulee tilaus noutaa Pionien Kodin taimistolta viikon sisään. Voit ilmoittaa meille tarkemman noutoajankohdan, tai keräämme pionit odottaessasi. Emme lähetä uutta ilmoitusta tilausvahvistuksen jälkeen, mutta varaamme tilaamasi pionit sinulle.

*** Pionit voi tilata noudettavaksi ilmoitetuista myyntitapahtumistamme valitsemalla sopivaa tapahtumaa vastaavan toimitustavan.

**** Pionien taimet kasvavat kevään aikana nopeasti. Kesätoimituksien pakkaaminen vaatii huomattavasti enemmän pakkausmateriaaleja.
**** Syystoimituksissa pionien taimet toimitetaan pääsääntöisesti alasleikattuina. Vain erikseen ilmoitetussa tilanteessa myymme pioneja paljaina juurakoina (Esim. “Juurakkoviikot”).

Pientuotteet:

Matkahuolto XXS-paketti noutopisteeseen 6€ tai Luukkuunjakelu 8€.

Nouto Taivassalosta tai tapahtumasta

Nouto Taivassalosta:

Talvikauden aikana tehdyt tilaukset tulee noutaa toukokuun aikana.

Kesäkaudella tilauksenne pionit tulee noutaa viikon (7vrk) kuluessa tilauspäivästä. Tätä pidemmän ajan jälkeen emme voi taata, että juuri tilaamanne lajike on vielä saatavilla.

Voit ilmoittaa noutoajankohdan tilauksen tiedoissa tai keräämme pionit odottaessasi. Emme lähetä uutta ilmoitusta tilausvahvistuksen jälkeen.

Huom! Kesäkauden aukioloaikojen ulkopuolella pyydämme teitä ilmoittamaan tilauksen lisätiedoissa tai erikseen ilmoittamalla arvioidun noutoajan pioneille. Emme ole välttämättä aina paikalla, joten näin vältytään turhilta reissuilta.

Nouto myyntitapahtumasta:

Listan tulevista myyntitapahtumistamme näet etusivultamme. Aikaisimpiin kevään tapahtumiin voi tilauksen tehdä jo talvikauden aikana. Kesän tapahtumiin lisäämme kassalle toimitusvaihtoehdon tapahtumaan noin 2 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tämän pidempää aikaa emme voi yksittäisiä pioneja kiivaimman kauden aikana varata.

Muut tuotteet

Pientuote (pionikoru tms.) lähetetään turvallisena ja seurattavana Matkahuollon XXS -pakettina noutopisteeseen (6 €) tai luukkunjakeluna (8 €).
Pionitilauksen yhteydessä koru toimitetaan samassa paketissa tilattujen pionien kanssa.

Lahjakortti toimitetaan syötettyyn sähköpostiosoitteeseen välittömästi maksun jälkeen, tai korttia tilatessa valittuna päivänä. Sähköiseen lahjakorttiin voi tilausvaiheessa lisätä oman tervehdyksen / toivotuksen.
Lahjakortti on voimassa vuoden tilauspäivästä ja sen voi käyttää Lahjakortti-koodina verkkokaupassa tai lahjakorttia (sähköpostia) näyttämällä puutarhallamme tai myyntitapahtumassa.

Fyysisen lahjakortin voi ostaa paikan päältä puutarhaltamme.

Toimitus Ahvenanmaalle

Verkkokaupassamme hinnat sis alv 24 %. Halutessasi verovapaan laskun, ystävällisesti tee tilaus sähköpostissa pioni@pionienkoti.fi

Kaupan peruminen ja takuu

Kuluttajalla on oikeus perua verkkokauppaostoksensa 14 vrk toimituksesta. Ystävällisesti ota yhteyttä meihin.

Noudatamme Viherympäristoliiton suosittelemaa taimien ostoturvaehtoa, jonka mukaisesti taimillamme kasvuunlähtötakuu on voimassa 45 vuorokautta toimituspäivästä. Tainta koskeva virheilmoitus on tehtävä ennen tämän takuuajan päättymistä. (taimistoviljelijat.fi/ostoturvaehdot)

Pidämme kiinni lajikeaitoudesta.

Pionien kohdalla parin ensimmäisen vuoden kukinta on usein paljon vaatimattomampi kuin lopullisen, suureksi kasvaneen pensaan kukinta.
Kukan kerrannaisuus voi olla erilainen ja sävyt varsin erilaisia. Joskus kuitenkin käy niin, että pioni kukkii selvästi erilaisena, kuin sen pitäisi. Mikäli todistetusti ostamanne pioni ei olekaan oikeaa lajiketta, korvaamme teille uuden, oikeaa lajiketta olevan pionin, mikäli varastotilanne sen sallii.
Korvaus ei sisällä rahtikuluja, ainoastaan uuden pionin. Ystävällisesti ota yhteyttä meihin.

Toimitusehdot ulkomaille ( Ruotsi / Baltian maat)

Pionimme hinnat sisältävät Suomen verokannan mukaisen arvonlisäveron (24 %).

Toimituksen hinta (taulukko alla) sisältää erityisesti merimatkaa varten pakattujen pionien pakkauskulut.
Kaikki yli 200 € tilaukset rahtivapaasti.

Toimituksesta vastaa Suomessa Matkahuolto, Ruotsissa PostNord ja Baltian maissa Omniva.
Toimitus valintanne mukaan palveluntarjoajan noutopisteeseen. Toimitusaika paketin lähdettyä on 2 – 5 vrk.
Tilaukset pyritään lähettämään Pionien Kodista maanantaisin, jotta matka meren yli sujuu nopeasti.

Kauden 2023 Toimitushinnasto Ruotsiin ja Baltian maihin – Muutokset mahdollisia

Pionien Koti 2024 Pionien toimitus ulkomailleToimitus noutopisteeseen
Kevättoimitus / Talvikauden tilaukset – 31.5.202430 €
Lisäys aiempaan talvikauden 2024 tilaukseen0 €
Kesätoimitus 1.6. – 31.8.202435 €
Syystoimitus 1.9.2024 – 24 €

Korkeat taimet (yli 55 cm) saatetaan joutua taittamaan / katkaisemaan pakettiin sovittamista varten.
Tämä ei pitkässä juoksussa juurikaan vaikuta pionin elinvoimaan.

Lähetämme toimituksesta uuden sähköpostiviestin, kun viemme tilauksenne pakkaamoon.
PostNord / Omniva ilmoittaa teille, kun tilaus on noudettavissa.

Toimitusehdot (Suomi) -osiossa mainittuja ehtoja sovelletaan.

Maksupalvelut

Verifone

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy (yrityksen nimi).

Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Verifoneen:

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020 753 5192
kuluttaja@verifone.fi

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard.

Mobiilimaksutavat

Siirto-, MobilePay- ja Apple Pay -mobiilimaksutavat.

Verkkomaksujen tietoturva

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Verifonen turvallisessa PCI DSS -sertifioidussa järjestelmässä.

Paypal

Verifonen maksupalvelun lisäksi verkkokaupassamme voi nyt käyttää PayPalin käyttäjilleen tarjoamaa maksupalvelua sekä PayPalin ilman rekisteröitymistä välittämiä korttimaksuja. https://www.paypal.com/

PayPalin tilittömän maksamisen ehdot (Suora korttimaksu)
  1. PayPalin tilitön maksaminen -palvelun tarjoaa PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A -yhtiö, jonka on valtuuttanut ja jota säätelee Luxemburgissa sijaitseva rahoitusalan valvontalautakunta, Commission de Surveillance du Secteur Financier.
  2. Tämän palvelun avulla verkkokauppiaat voivat myydä tuotteita tai palveluja verkossa kuluttajille, joilla ei ole PayPal-tiliä. PayPal maksaa verkkokauppiaalle ostoksen hintaa vastaavan summan sähköistä rahaa saatuaan kyseisen summan ensin kuluttajalta. Kyseinen sähköinen raha maksetaan sitten verkkokauppiaan PayPal-tilille maksuna ostettavista tuotteista tai palveluista.
  3. PayPal ei avaa sinulle maksun yhteydessä PayPal-tiliä vaan siirtää sähköistä rahaa verkkokauppiaille. PayPal säilyttää käyttäjän antamat tiedot tietosuojakäytäntömme mukaisesti, jotta (1) käyttäjä voi suorittaa maksuja tällä tavalla myös jatkossa (2) PayPal voi valvoa PayPalin tilittömän maksamisen palvelua riskienhallinta- ja vaatimustenmukaisuustarkoituksissa ja (3) käyttäjän olisi helpompaa avata PayPal-tili tulevaisuudessa.
  4. PayPal seuraa tapahtumien määriä ja summia, kun maksat meille ja siirrämme sähköistä rahaa verkkokauppiaille. Jos tapahtumat ovat säännöllisiä, PayPal saattaa vaatia sinua avaamaan PayPal-tilin. Sen jälkeen käyttäjältä vaaditaan PayPalin äskettäin aloitetun käytön hallinnointiin PayPalin vakiomallisen käyttäjäsopimuksen hyväksyntää.
  5. Huomaa, ettei PayPalin tilitön maksaminen -palvelun käyttö oikeuta käyttäjää PayPal-tilin tarjoamiin etuihin. Käyttäjä ei voi hyödyntää Ostajien turvaa tai muita käyttäjäsopimukseen sisältyviä etuja. Käyttäjällä voi olla muita oikeuksia luotto- tai pankkikortin myöntäjän kanssa.

Laskutuslisä

Verkkokaupan ulkopuolella tehtyihin tilauksiin (sähköposti / puhelintilaus) lisäämme laskutuslisän 5,00 €.

Shopping Cart
Scroll to Top