Tilaus- ja sopimusehdot

Yleiset ehdot

Hyväksymällä nämä ehdot, ostaja antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Toimitusehdot

Sivuillamme myytävät pionit ovat nyt ennakkomyynnissä keväälle 2022. Varastosaldot on laskettu meillä talvehtimien taimimäärien mukaisesti ja saatavuusmäärä vaihtelee lajikkeittain. Toimitukset alkavat toukokuun 2022 alussa viikolla 18 eteläisestä Suomesta aloittaen. Toimitus valintanne mukaan joko lähimpään tai haluamaanne Matkahuollon toimi- tai noutopisteeseen. Uutuutena 14.3.2022 olemme lisänneet kauppaamme vaihtoehdon Matkahuollon Kotijakelulle.

Toimituskulut Matkahuollon toimi- tai noutopisteeseen ennakkotilauksille 20 €. 1.6.2022 päivitämme varastosaldot kesämyyntiin ja taimien kasvun myötä rahtihinta on 25 € 1.6.2022 alkaen. Kotijakelun hinta kevättalven ennakkotilauksille on 27 €, 1.6.2022 alkaen 32 €. Kaikki yli 200 € tilaukset rahtivapaasti.

Pionikoru lähetetään turvallisena ja seurattavana Matkahuollon XXS -pakettina 3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Rahti 5 €. Pionitilauksen yhteydessä koru toimitetaan samassa paketissa pionien kanssa. Suoramyyntinä myös Taivassalosta.

Lähetämme toimituksesta uuden sähköpostiviestin, kun viemme tilauksenne pakkaamoon. Matkahuolto ilmoittaa, kun tilaus on noudettavissa tai sopii kanssanne kotijakelusta. (Tietoa Kotijakelusta)

Kuluttajalla on oikeus perua verkkokauppaostoksensa 14 vrk toimituksesta. Ystävällisesti ota yhtetyttä meihin..

Noudatamme Viherympäristoliiton suosittelemaa taimien ostoturvaehtoa, jonka mukaisesti taimillamme kasvuunlähtötakuu on voimassa 45 vuorokautta toimituspäivästä ja tainta koskeva virheilmoitus on tehtävä ennen takuuajan päättymistä. taimistoviljelijat.fi/ostoturvaehdot

Emme luovuta yhteystietojanne muille, käytämme niitä ainoastaan tilauksenne toimittamiseen ja asiakassuhteen hoitoon.

Nouto Taivassalosta tai tapahtumasta

Valitessasi toimitustavaksi noudon maksat vain pioneista.

Nouto Taivassalosta:

* Nouto Taivassalosta tulee noutaa kahden viikon (14 vrk) kuluttua tilauspäivästä.

Nouto myyntitapahtumasta:

** Listan tulevista myyntitapahtumistamme näet etusivultamme. Ilmoitathan tilauksen lisätiedoista, mistä tapahtumasta haluat pionisi noutaa.

Laskutuslisä

Verkkokaupan ulkopuolella tehtyihin tilauksiin (sähköposti / puhelintilaus) lisäämme laskutuslisän 5,00 €.

Leveranser till Åland

I vår nätbutik ingår moms 24 % i priserna. Du kan erhålla en skattefri räkning till Åland om du gör din beställning via email till pioni@pionienkoti.fi

Toimitus Ahvenanmaalle

Verkkokaupassamme hinnat sis alv 24 %. Halutessasi verovapaan laskun, ystävällisesti tee tilaus sähköpostissa pioni@pionienkoti.fi

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Lasku/Osamaksu

Paytrail tarjoaa myös välittömien maksutapojen lisäksi lasku- ja osamaksuvaihtoehtoja. Eri maksutapojen ehdot: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot