Pikaopas pionien tilaamiseen

Mistä lähden alkuun?

Yksityiskohtaiset tiedot ja ehdot tilaus- ja sopimusehdoissa.

Kuten yltä näet, on verkkokaupassamme pionit jaettu eri osastoihin, sillä eri pionilajien välillä on huomattiaviakin eroja. Pioneihin tutustujalle suosittelemme aina KIINANPIONEJA. Kiinanpionit ovat niitä kestävimpiä ja rakastetuimpia pioneja ja ne menestyvät koko Suomessa. Kukinta ajoittuu Etelä-Suomessa kesäkuun loppupuoliskon ja heinäkuun alun välille.

Kiinanpionien lisäksi omista osastoistaan löytyvät hybridit (ruohovartiset risteytykset), tarhapionit, luonnonlajit, puuvartiset pionit sekä Itoh-pionit, jotka ovat puu- ja ruohovartisten pionien välisiä risteytyksiä.

Pakettitarjoukset palasivat jälleen valikoimaamme. Erityisesti pioniharrastusta aloittavalle voimme lämpimästi suositella Perinteisimmät pionit -istutuspakettia. Paketissa on kolme eri väristä Suomen suosituinta pionia: Sarah Bernhardt, Karl Rosenfield ja Festiva Maxima sekä lannoite ja istutusohjeet.

Tai entäpä Fantasiapaketti? 4-12 kiinanpionia edullisemmin paketissa. Voit valita 18 kestävän ja näyttävän kiinanpionilajikkeen joukosta mieleisesi kokoelman. Tällä videolla esitellään pionivalikoiman esittelyä puutarhallamme. Samat vinkit pätevät toki myös nettitilaamiseen!

Toimitusvaihtoehdot

Käytämme toimituksissa Matkahuollon palveluita. Paketteihin sisältyy vakuutus pionien turvallisesta toimituksesta. Voit valita lähimmän tai muuten itsellesi sopivimman Matkahuollon toimipisteen kassasivun valikosta. Pakettiautomaatteihin toimittaminen ei pääsääntöisesti ole mahdollista. Voit myös valita Matkahuollon kotiinkuljetuksen. Lisätiedot ja hinnat tilaus- ja sopimusehdoissa.

Tilauksille voi myös valita ilmaisen NOUDON. Noutovaihtoehtoina on joko nouto puutarhaltamme Taivassalosta kahden viikon sisällä tilauksesta, taikka ilmoitetuista myyntitapahtumistamme (ks. etusivu). Kassasivun toimitusvaihtoehtoihin lisätään tapahtumille noutovaihtoehto noin 2 viikkoa ennen tapahtumapäivää. Ennakkoon tilaamalla varmistat, että saat toivomasi pionin. “Tavallisia” pioneja on meillä tapahtumissa yleensä runsaammin mukana, mutta jotain harvinaisempia voi olla hyvinkin pieniä määriä käytännön syistä.

Shopping Cart
Scroll to Top