Pioniopas ennakkotilaukseen kaudelle 2024

Pionivalikoima kaudelle 2024 on julkaistu!

Vinkkejä ennakkotilaamiseen ja kevääseen

Kaikki tiedot ja ehdot tilaus- ja sopimusehdoissa.

Miksi tilata ennakkoon?

Ennakkoon tilaamalla varmistat, että saat toivomasi pionin. “Tavallisia” pioneja on meillä runsaasti, mutta jotain harvinaisempia on hyvin pieniä määriä.

Mikäli haluat tehdä lisäyksiä tilaukseesi talvikauden mittaan, ei sinun tarvitse maksaa rahtikuluja kuin yhdestä tilauksesta. HUOM! Kerro tilauksen lisätietoihin aiemman tilauksesi tilausnumero tai siihen liitetyt yhteystiedot, jotta yhdistämme varmasti oikeat tilaukset. Jos lisätilauksen myötä rahtivapauden raja ylittyy tai sinulla on muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse ( pioni@pioni.fi )

Toimitusvaihtoehdot

Käytämme toimituksissa Matkahuoltoa. Matkahuollon paketeissa on mukana vakuutus pakettien turvallisesta toimituksesta. Voit valita lähimmän tai muuten itsellesi sopivimman Matkahuollon toimipisteen alasvetovalikosta. Pakettiautomaatteihin toimittaminen ei pääsääntöisesti ole mahdollista. Voit myös valita Matkahuollon kotiinkuljetuksen. Lisätiedot ja hinnat tilaus- ja sopimusehdoissa.

Ennakkotilauksille voi myös valita NOUDON. Noutovaihtoehtoina on joko toukokuun nouto puutarhaltamme Taivassalossa taikka jo nyt ilmoitetuista toukokuun tapahtumista (ks. etusivu). Aiemmasta poiketen jokaiselle tapahtumalle on oma valintansa kassalla toimitustapaa valittaessa.

Mistä lähden alkuun?

Kuten huomaat, ovat pionit jaettu eri osastoihin, sillä eri pionilajien välillä on huomattiaviakin eroja. Pioneihin tutustujalle suosittelemme aina KIINANPIONEJA. Kiinanpionit ovat niitä kestävimpiä ja rakastetuimpia pioneja ja ne menestyvät koko Suomessa.

Kiinanpionien lisäksi omista osastoistaan löytyvät muut ruohovartiset pionit eli hybridit, tarhapionit ja luonnonlajit. Puuvartiset pionit sekä puu- ja ruohovartisten risteytykset ns. Itoh-pionit.

Pakettitarjoukset palasivat jälleen valikoimaamme. Erityisesti pioniharrastusta aloittavalle voimme lämpimästi suositella Perinteisimmät pionit -istutuspakettia. Paketissa on kolme eri väristä suosituinta pionia Sarah Bernhardt, Karl Rosenfield ja Festiva Maxima, lannoite ja istutusohjeet.

Tai entäpä Fantasiapaketti? 4-12 kiinanpionia edullisemmin paketissa.

Kun toukokuu koittaa…

Tilauksia aletaan toimittaa säästä riippuen viikoilla 18-19. Lähetämme sinulle sähköpostin, kun tilaustasi aletaan pakata. Matkahuolto ilmoittaa tekstiviestillä kun tilauksesi on noudettavissa. Ja sitten ei muuta kuin pioneja istuttamaan!

Shopping Cart
Scroll to Top