Välkommen till Pionhemmet!

Vi tar emot beställningar för våren 2024!

Pionhemmet (Pionien Koti) är ett finskt familjeföretag som i  28 år specialiserat sig på odling och försäljning av pioner. Vi levererar containerplantor under hela växtsäsongen; rötter bara på hösten! Pioner levereras snabbt (inom två veckor) till Finland, Sverige, Estland, Lettland och Litauen. Lär känna pioner genom att besöka vårt urval.


Aktuella öppettider och mer info på vår finska hemsida.

Hussintie 15, Taivassalo – Kartapioni@pioni.fi+358 2 8414 838


Våra egna odlingar finns i Taivassalo i sydvästra Finland nära Åbo. Du är välkommen att besöka oss och bekanta dig med utbudet på ort och ställe, samt hämta inspiration och containerplantor när som helst under växtperioden.

Vi levererar containerplantor under hela växtsäsongen; rötter på hösten! Pioner levereras snabbt (inom två veckor) till Finland, Sverige, Estland, Lettland och Litauen. Leveransen sköts av den finska budtjänsten Matkahuolto och dess partners.

Vi har specialiserat oss på att packa dessa växande växter så att de överlever resan i god skick. I sommar maximal höjd för en växt är cirka 60 cm; högsta plantorna kan behöva klippas något. Vi väljer alltid de mest lämpliga individuella växterna för varje typ av beställning.


Mer info på vår finska hemsida pioni.fi

Infobank (på finska) »Varukorg
Rulla till toppen