Pionitoimitukset alkavat ja kasvihuoneen ovet aukesivat – Pionipuutarhurin vuoden toiseksi kiireisin viikko

Tervetuloa Pionien Kotiin!

Olemme kesäkaudella avoinna:
Ma-pe 9-18 | La 9 – 15 | Su 10 – 15

Pionitoimitukset alkavat

Kuten otsikkokin sanoo, on kiirettä pitänyt, ja kausihan on vasta alussa! Kuluneen viikon aikana olemme keskittyneet tukkutilausten valmistelemiseen jälleenmyyjillemme. Pionien pitäisi saapua jälleenmyyjillemme äitienpäiväksi. Jälleenmyyjien listaus päivitetään tälle kaudelle ennen äitienpäivää.

Aloitamme talvikauden ennakkotilausten lähettämisen seuraavalla viikolla. Tilaustaan odottavat saavat lähiviikkojen aikana sähköpostiin ilmoituksen, kun alamme pakata tilausta. Tämän jälkeen Matkahuolto toimittaa tilauksen joko valitsemaanne noutopisteeseen tai kotiovelle. Mikäli muutoksia tai lisäyksiä tarvitsee tehdä, pyydämme olemaan yhteydessä meihin jo ennen tai mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun ilmoitamme tilaustasi pakattavan.

Täydennystilauksia verkkokauppatilauksiin on mahdollista tehdä lisäkuluitta siihen asti, että pakkaamme tilauksen. Lisätilauksen kohdalla voit valita kassalla vaihtoehdon tilauksen liittämiseksi aiempaan tilaukseen. Ilmoitathan tästä vielä tilauksen kommenttikenttään.

Tervetuloa kasvihuoneelle!

Aidon kevään varma merkki on se, että kesäkukkakautemme on jälleen pyörähtämässä käyntiin. Lämmöstä huolimatta yöpakkasten vaara leijuu ilmassa. Suosittelemme suosimaan vielä orvokeita, kunnes ilmat pysyvästi lämpeävät. Antaa muiden kukkien vielä kasvaa kasvihuoneessa!

Aikaiset pionilajikkeet nauttivat nyt lämmöstä.

Kärjet ovat alkaneet nousta nyt vauhdilla ympäri puutarhan. Pikkupakkasia ei vanhat maassa kasvavat pionit säikähdä, mutta vuoden parin vanhoja istutuksia voi kannattaa suojata, mikäli yöpakkasia tulee vielä niiden ollessa jo pidemmällä kasvussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top