Green Halo

Green Halo

,

32,00  (sis alv 24%)

Saatavuus: Tilattavissa

Kaikki pionimme ovat astiataimia, jotka on ruukutettu käsityönä nopeasti maasta nostamisen jälkeen syksyllä. Nopeat toimitukset läpi kasvukauden; lähetämme tilaukset taimistoltamme Taivassalosta tiistaisin. 🚚📦

Green Halo on ihmetyttänyt meitä jo pidemmän aikaa: Se on yksi niitä harvoja pioneja, joiden kukinnan pääväri on aidosti vihreä. Herättää huomiota esim. asetelmissa. Toiset tykkää, toiset ei tykkää -pioni.
 
Green Halon on jalostanut Roy Klehm vuonna 1999. Sitä alkoi näkyä 2000-luvun alkupuolella satunnaisina erinä pionivalikoimissa. Green Halo on kuitenkin selvästi tullut jäädäkseen, ja löytyy jälleen meidänkin valikoimastammem
 
Etenkin kukinnan alkuvaiheessa kukka hyvin samankaltainen kuin Green Lotus. Lotuksen kukka kuitenkin taittaa sävyä oranssiin päi kukinnan loppua kohti, kun Halon sävyt eivät juurikaan muutu ja pysyvät vihreämpinä.
 
Kukinta ajoittuu muiden kiinanpionien keskimääräiseen kukinta-aikaan kesäkuun loppuun Etelä-Suomessa. Pihassamme Green Halo on erikoisesta olemuksestaan huolimatta ollut varsin kestävä lajike ja selvinnyt jo useammasta hyvin haastavasta talvesta.
Kukan väri

Vihreä

Kukinta-aika

Keskimääräinen

Korkeus

75 – 100 cm

Tuoksu

Tuoksuton

Shopping Cart
Scroll to Top