Red Charm

Red Charm

,

26,00  (sis alv 24%)

Saatavuus: Tilattavissa

Kaikki pionimme ovat astiataimia, jotka on ruukutettu käsityönä nopeasti maasta nostamisen jälkeen syksyllä. Nopeat toimitukset; lähetämme tilaukset taimistoltamme Taivassalosta tiistaisin ja keskiviikkoisin. 🚚📦

Suomen kaunein pioni 2023 -näyttelyn voittaja!

Iso, kaunismuotoinen, tummanpunainen kukka. Erittäin suosittu näyttävyytensä takia. Kesän ensimmäisiä kookaskukkaisia pioneja. Jalostaja:Glasscock 1944

Red Charm on auringonpaisteessa tummanpunainen ja hieman pilvisenä hetkenä sen kukan terälehtien poimut ovat suorastaan yönpunaiset. Red Charm olisi upea koristus joulupöydössä, sillä sen valtavat vahvan punaiset kukat tuovat mieleen joulun. Kukka on erittäin kerrottu. Monissa maissa tätä kukkamuotoa kuvaillaan pommin muotoiseksi. Kukka on kaunis ja niin puoleensa vetävä, että sen kerrosten syvyyksiin tekee mieli sukeltaa.

Red Charm on hybridipioni, joka ei juurikaan tuoksu, mutta on ulkomuodoltaan sitäkin näyttävämpi. Se kukkii aina selvästi ennen kiinanpioneja ja useasti avaakin suurikukkaisten pionien kukintakauden.

Red Charmin varret ovat vahvat. Ison pensaan keskellä ne pysyvät pystyssä, mutta reunimmaiset varret voivat ison ja painavan kukan takia taittua alhaalta -joten tämäkin pioni hyötyy tukemisesta, vaikka ei sitä välttämättä vaadikaan.

Red Charmia viljellään maailmalla leikkona ja sitä tuodaan paljon myös Suomeen. Pionivaarin lapsenlapsen ylioppilaskimppuun valittiin kukkakaupassa Red Charm. Red Charm kestää maljakossa hyvin, kunhan leikko on otettu tarpeeksi aikaisessa vaiheessa.

Red Charm on kestosuosikki, eikä syyttä.

Kukan väri

Punainen

Kukinta-aika

Aikainen

Korkeus

60 – 90 cm

Tuoksu

Tuoksuton

Shopping Cart
Scroll to Top