Suomen pionit 2021

Lähetä pionikuvasi mukaan Suomen pionit 2021 -kokoelmaan ja osallistu pioniarvontaan!

Tälle sivulle kerätään kuvia pionien kukinnasta ympäri Suomen! Kuvia kerätään heinäkuun 2021 loppuun saakka. Tämä on ensimmäinen pionikuvakokoelmamme, joten vaikka tavoitteena on käyttää tämän kesän pionikuvia, voit lähettää myös vanhemman pionikuvasi. Kuva voi olla myös julkisessa pionipuistossa tai täällä Pionien Kodissa otettu. Voit lähettää kuvasi alapuolelta Add Photo -painikkeen kautta. Huomioithan, että tarkistamme kuvat aiheessa pysymisen varmistamiseksi, joten kuvasi näkyville ilmaantumisessa voi kestää päiviä.

Kuvan latauksen yhteydessä voit jättää sähköpostiosoitteesi osallistuaksesi Pionien Kodin 50€ pionilahjakortin arvontaan. Osoitekentän voi halutessaan myös jättää tyhjäksi. Lahjakortti arvotaan kukintakauden 2021 päätyttyä Pionien Kodissa. Voit kirjoittaa Title-kenttään haluamasi näkyville tulevat tiedot kuvastasi; esimerkiksi pionin nimi ja paikkakunta. Kuvan nimen tulee olla erilainen kuin jo käytetyt nimet. Esimerkiksi pelkkä nimi “Sarah Bernhardt” voi olla jo varattu. Kannattaa nimetäkin kuva esimerkiksi “30v vanha Sarah Bernhardt Hämeenlinnassa”.

 

Ehdot: Kuvan lähettämisellä hyväksyt ja varmistat, että sinulla on oikeudet tämän kuvan lähettämiseen. Voit lähettää yhden tai useamman kuvan. Lähetettyjen kuvien määrä ei vaikuta arvonnan voittomahdollisuuteen. Pionien Koti ei tule käyttämään kuvaasi kuvakokoelmaan liittymättömissä yhteyksissä. Kuvat kerätään tämän sivun (pioni.fi/kuvia2021) kautta tai suoraan PollUnit-palvelussa (Suomen pionit 2021 (pollunit.com). Lähetetyistä kuvista koostamme kuvakokoelman, jota kaikki saavat ihailla ja tutkia verkossa vielä vuosien kuluttua!

Tehdään pionikesästä ikimuistoinen – näin voimme ihailla koko Suomen pioneja myös kylminä syyspäivinä.

Kiitos, kun jaat pioni-iloa!

– Uusi-Hongot Pionien Kodista

 

Jos kuvien lähettämisessä tai katsomisessa alla on hankaluuksia, voi kuvat katsoa myös osoitteessa https://pollunit.com/polls/pioni .