Claire de Lune

29,50  (sis alv 24%)

Kiinanpionin ja kaukasianpionin risteytys. Vaaleankeltainen. Sivukukinnot pidentävät kukinta-aikaa.

Jalostaja: White Wild&Son 1954

Korkeus: 60 – 80 cm

Kukinta-aika: Kesäkuun puoliväli

 

Varasto loppu

Kuvaus

”Tämä pioni on puutarhallamme Taivassalossa kasvava astiataimi. Pioni on ruukutettu syksyllä laadukkaasta juurakosta nopeasti maasta nostamisen jälkeen. Istutusohjeet ja muuta tietoa pioneista löytyy verkkosivujemme Tietoa-osiosta, ja paperinen ohje tulee tilauksen mukana.

Pionit lähetetään viikon kuluessa tilauksesta. Saatte uuden sähköpostiviestin, kun alamme pakata pionejanne täällä Taivassalossa, minkä jälkeen tilaus lähtee pääsääntöisesti seuraavan päivän Matkahuollon linja-autossa.

Huom! Kasvuolosuhteet (lämpömäärä, sijainti, kuivuus) vaikuttavat pionin korkeuteen, kukinta-aikaan ja jopa kukan muotoon huomattavasti. Taimien kasvurytmi ja nuoren pionin kukinto voi myöskin poiketa lopullisen pensaan olemuksesta jonkin verran. Jokaisen lajikkeen yhteydessä annetut tiedot ovat arvioitamme eteläisen Suomen olosuhteissa keskimääräisenä kesänä. Mikäli kuvauksessa erikseen mainitaan pionin olevan esimerkiksi aikainen tai matala, tarkoittaa tämä yleisesti pientä vivahde-eroa saman pioniryhmän muihin lajikkeisiin nähden.

 

Jokaisen pionimme mukana kulkee virallinen EU:n kasvipassi. Kasvipassi pionierän tarkoilla tiedoilla on liitetty jokaiseen taimeen.

Passista käy ilmi:

A. Kasvilaji

B. Viljelijän (Pionien Koti) tunniste

C. Ruukutusaika / Erätunniste

D. Pionin kasvatusmaa(t)”