Court Jester

59,00  (sis alv 24%)

Oranssi-vaaleankeltainen. Nuppu ja avautuva kukka ovat voimakkaamman väriset, väri vaalenee vanhetessaan.

Jalostaja: Anderson 1999

Korkeus: 60 – 80 cm

Kukinta-aika: Kesäkuun loppupuoli

 

Varastossa

Kuvaus

Tämä pioni on varastollamme Taivassalossa talvehtiva astiataimi. Pioni on ruukutettu syksyllä laadukkaasta juurakosta nopeasti maasta nostamisen jälkeen. Tilausten toimitukset alkavat toukokuun alussa viikolla 18 kevään etenemisen salliessa istuttamisen. Istutusohjeet ja muuta tietoa pioneista löytyy verkkosivujemme Tietoa-osiosta, ja paperinen ohje tulee tilauksen mukana.

Toimitusten alettua saatte uuden sähköposti-ilmoituksen, kun alamme käsitellä tilaustanne, minkä jälkeen tilaus toimitetaan tilaus- ja sopimusehtojen mukaisesti muutamassa arkipäivässä.

Huom! Kasvuolosuhteet (lämpömäärä, sijainti, kuivuus) vaikuttavat pionin korkeuteen, kukinta-aikaan ja jopa kukan muotoon huomattavasti. Taimien kasvurytmi ja nuoren pionin kukinto voi myöskin poiketa lopullisen pensaan olemuksesta jonkin verran. Yllä annetut lajikekohtaiset arvot ovat arvioitamme eteläisen Suomen olosuhteissa keskimääräisenä kesänä. Mikäli kuvauksessa erikseen mainitaan pionin olevan esimerkiksi aikainen tai matala, tarkoittaa tämä yleisesti pientä vivahde-eroa saman pioniryhmän muihin lajikkeisiin nähden.

 

Jokaisen pionimme mukana kulkee virallinen EU:n kasvipassi. Kasvipassi pionierän tarkoilla tiedoilla on liitetty jokaiseen taimeen.

Passista käy ilmi:

A. Kasvilaji

B. Viljelijän (Pionien Koti) tunniste

C. Ruukutusaika / Erätunniste

D. Pionin kasvatusmaa(t)