Vielä voi istuttaa pioneja syysilmojen sen salliessa. Kaupassamme nyt runsas kattaus upeita juurakoita.
Juurakkoaika on nyt. 🌷

Tervehdys Pionien Kodista!

Syksy on paljasjuuristen pionien aikaa. Pionien Kodin pionit on nostettu ylös maasta ja alamme ruukuttaa niitä tulevaa kautta varten. Nyt kelien salliessa voi näitä juurakoita ostaa myös suoraan istutettavaksi. Olemme avanneet noin 60 juurakon valikoiman ja toimitukset ovat totuttuun tapaan varsin nopeat. Loppuvuoden juurakkohinnat ovat kuluneen kauden taimihinta -20% myynnissä olleiden lajikkeiden kohdalla.

Valikoima on melko laaja ja se sisältää tuttujen pionien lisäksi myös valikoimasta vuosia pois olleita lajikkeita. Vallinneen maailmantilanteen vuoksi pionienkin liikkuvuus on ollut aiempaa hankalempaa. Usea lajike jääkin vielä pois juurakkomyynnistä ja tulee myyntiin vasta kevään kaupan auetessa alkuvuodesta.

Nyt vielä ruukutusten jatkuessa valikoimassa on kuitenkin hinta-laatu-suhteeltaan aivan upeita juurakoita, jotka mielellämme lähetämme välittömästi istutettaviksi. Eräkoot vaihtelevat ja osa myydään varmasti loppuun. Käy siis tutustumassa sivuillamme, mikäli jokin kaipaamasi pioni olisi nyt saatavilla.

Meillä Taivassalossa juurakoiden ruukuttamisen lisäksi laajennetaan nyt myös pionien näytemaita. Istutus uusiin penkkeihin on mahdollista tehdä niin pitkään kuin maa pysyy selvästi sulana, mutta paras aika on vielä tässä lokakuun puolella. Tulevien kesien pioni-iloa istutetaan nyt.

 

Pioniterveisin,

Pionien Kodin poppoo

Kaikki syksyn juurakot
Ote tauon jälkeen palanneisa lajikkeista:
Magical Mystery Tour JUURAKKO
Kerrottu, isot kauniin muotoiset lehdet. Herkkä ja miellyttävä tuoksu. Vahvat varret ja tummanvihreät lehdet. Nuori kukka aukeaa pehmeän punaisena, mutta vaalenee kukkiessaan voimakkaasti.
Juurakon hinta
38,40 â‚¬ (sis alv 24%)
Katso lisää
Le Charme JUURAKKO
Vaaleanpunainen malja, sivukukinnot pidentävät kukinta-aikaa, korkea. Jalostettu: Martin Eliason 1964
Juurakon hinta
16,00 â‚¬ (sis alv 24%)
Katso lisää
White Innocence JUURAKKO
Useiden lähteiden mukaan kaikista korkein pioni, upea taustana. Yksinkertainen valkoinen. Erittäin tukeva.Jalostettu: Saunders 1947
Juurakon hinta
30,40 â‚¬ (sis alv 24%)
Katso lisää
Charlie's White JUURAKKO
Elegantti kaunis klassinen leikkopioni. Vahva. Aikainen. Valkoinen trötö valkoisen keskellä.
Juurakon hinta
17,60 â‚¬ (sis alv 24%)
Katso lisää

Nyt pionien tuotesivuilla on myös kuvat juurakkoeristä. Kuvasta näkee karkeasti juurakon tyypin ja koon. Pyrimme lähettämään kookkaimpia juurakkoyksilöitä Pionien Kodissa tehtävän tulevan kauden ruukutustyön helpottamiseksi.

Festiva Maxima JUURAKKO
Tuoksuva. Kerrottu valkoinen, jossa hieman karmiinipunaista. Aikainen. Ehkäpä Suomen yleisin valkoisista kiinanpioneista. Viimeisin kuva Taivassalossa 21.6.2018 Jalostaja: Miellez 1851
Juurakon hinta
15,20 â‚¬ (sis alv 24%)
Katso lisää

Suoraan maahan tai suoraan ruukkuun. Paljaan juurakon käsittely tulee tehdä vain syksyllä laadun takaamiseksi.

Tervetuloa Pionien Kotiin!

facebook  instagram 
Pionien Koti
Hussintie 15, 23310 Taivassalo
© Pionien Koti 2021
Muokkaa uutiskirjeen asetuksia    |    Katso uutiskirje verkossa